دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سناتور آمریکایی: بازگشت نخست واشنگتن به برجام تصمیم راهبردی خواهد بود

سناتور ایالت کانکتیکت آمریکا در پیامی توییتری نوشت که بازگشت نخست آمریکا به برجام تصمیمی راهبردی است چون در صورت عدم اقدام متقابل تهران، می‌توان 5+1 را علیه ایران متحد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 17
کد خبر: ۸۴۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر «کریس مورفی» سناتور دموکرات ایالت کانکتیکت آمریکا، از دولت بایدن خواست که واشنگتن نخست به توافق هسته‌ای با ایران بازگردد.

وی در پیامی توییتری نوشت: «از آنجایی که آمریکا نخست توافق هسته‌ای ایران را ترک کرد، ‌از نظر اخلاقی ما نخست باید به آن بازگردیم. این (تصمیم) همچنین راهبردی است. چون اگر ایران به صورت متقابل تلافی نکند،‌ بنابراین ما در موضع بهتری برای متحد کردن 5+1 برای پیشبرد تحریم‌ها به جلو قرار خواهیم داشت».

ساعتی پیش نیز «انریکه مورا»  معاون دبیر کل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا در پیامی توییتری به گفت‌وگوهای فشرده در نشست وین میان ایران و گروه 4+1 اشاره کرد.

وی در این پیام توییتری افزود: پیشرفت در کار حاصل شده که به آسانی بدست نیامده است. اکنون به کار ساده‌تر با جزئیات بیشتر نیازمندیم.  موضوع کلیدی این است که همه به هدف یکسانی پایبند هستند: بازگشت آمریکا به برجام و اجرای کامل آن». (جزئیات بیشتر)

«سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه در اظهاراتی بعد از نشست امروز (شنبه) کمیسیون مشترک برجام گفت: «امروز بعد از سه روز که از کار کمیسیون مشترک گذشت یک بار دیگر نشست کمیسیون مشترک را برای بررسی روند پیشرفت بحث هایی که تا الان صورت گرفته هم در حوزه رفع تحریم ها و هم هسته ای تشکیل دادیم و گزارش کار کارگروه ها را مرور کردیم و بحث های خوبی در داخل نشست صورت گرفت.»

وی افزود: «به نظر می رسد یک تفاهم جدیدی در حال شکل گرفتن است و اشتراک در هدف نهایی الان بین همه وجود دارد. مسیری که باید طی شود، الان یک مقدار شناخته شده است. البته این مسیر آسان نیست و اختلاف نظرها این گونه نیست که پایان یافته باشد و اختلاف نظرهای بعضا جدی وجود دارد که باید در طی مذاکرات بعدی کاهش یابد.»

عراقچی بیان کرد: «اصلا علاقه مند به مذاکرات فرسایشی و طولانی مدت نیستیم. در حدی که نیاز است بحث ها روشن شده و گفته شود، طبیعتا مذاکرات ادامه خواهد یافت.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار